
OD NAJMŁODSZYCH LAT WIEMY CO TO JEST OGNISKO I ILE PRZYJEMNOŚCI SPARWIA NAM SPĘDZNIE CZASU NA ŁONIE NATURY,
DLATEGO ZACHĘCAM WSZYSTKICH,ABY AKTYWNIE SPĘDZAĆ WOLNY CZAS ,A PRZY OKAZJI SKOSZTOWAĆ PYSZNEJ KIEŁBASKI Z OGNISKA,KTÓRA SMAKUJE O WIELE LEPIEJ NA ŚWIEŻYM POWIETRZU NIŻ SMAŻONA CZY GOTOWANA TRADYCYJNIE W DOMU.
NIE TYLKO KIEŁABASĘ MOŻNA SMAŻYĆ NA OGNSKU ALE ŚWIETNIE NADAJE SIĘ DO TEGO KOCIOŁEK WĘGIERSKI,DO KTÓREGO MOŻEMY WRZUCIĆ DOSŁOWNIE WSZYSTKIE GATUNKI MIĘSA ORAZ WARZYWA!
NAJPROSTSZYM SPOSOBEM JEST OPRÓŻNIENIE SWOJEJ LODÓWKI ZE WSZYSTKICH
POZOSTAŁOŚCI WĘDLIN I MIĘSA .
MOŻE TO BYĆ PIERŚ Z KURCZAKA,WOŁOWINA,CZY NAWET MIĘSO MIELONE LUB RYBA!
NIE POTRZEBA WIELE WYSIŁKU.WYSTARCZĄ TYLKO CHĘCI I WYPRAWA W PLENER BĘDZIE UDANA! NAWET JEŚLI JEST TO LISTOPAD...HEHEH
OGNISKO BYŁO W POŁOWIE LISTOPADA, A POGODA NAM DOPISYWAŁA...;0)

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz